Panouri din hartie

Panouri din hartie cu miez fagure

Panourile din hartie au o mare rezistenta la compresiune (chiar 40 t/m2) .Acest tip de panoueste un material solicitat pentru cele mai exigente cerinţe de ambalare şi fixare (produse voluminoase, grele sau fragile, componente de masini, motoare, electronice, aparate electrice, electrocasnice, sticlarie, industria auto, etc).

Miezul acestei placi este în formă de fagure, fiind realizat din hârtie. Astfel, este foarte uşoara şi în acelaşi timp foarte solida, avand o mare rezistenta la comprimare.

            Avand aceeasi compozitie ca si cartonul, poate fi folosit in contact cu alimentele si este usor de reciclat. Fetele fiind tot din hartie, dispare pericolul infestarii cu ciuperci sau paraziţi, risc prezent in cazul produselor similare din lemn sau plastic.

            Inlocuieste cu succes placile din PAL folosite la depozitarea si protectia marfurilor pe timpul transportului, fiind mult mai usoare si comod de manipulat.

           Logo-ul firmei dv. poate fi tipărit sau aplicat cu usurinta pe aceste panouri.

           Fetele plane si usurinta decuparii sau imbinarii acestora in vederea adaptarii la forma şi  marimea produselor transportate, precum si lipsa colturilor ascutite, cuielor şi capselor, reprezinta o garanţie pentru o manipulare usoara si sigura. De aceea ele pot fi utilizate în mod repetat.

           Panourile din harties sunt fabricate în diferite marimi, putand avea grosimi de: 11,15,20,25,30,35,40,45 si 50 mm 

           Lungimea maxima este de 4 m iar latimea pana la 1,4 m.

          Datorita structurii lor aceste panouri, pot absorbi şocurile, vibratiile si denivelarile, prevenind astfel deteriorarea produsului.

          Hartia fiind material ecologic, complet reciclabil si biodegradabil, inlocuieste cu succes materialele greu reciclabile precum polistirenul, PAL, PFL.
 

Honeycomb

                          
 

Acest covor de hartie cu miez fagure, castiga tot mai mult teren in ultima perioada, datorita aplicatiilor multiple.

Avand o rezistenta considerabila si o greutate redusa, pe unitatea de volum, este tot mai mult folosit in industria auto, la fabricarea mobilei, in constructii, etc. Este produs la grosimi intre 10-100 mm.

 

Tags: