Paleti din Carton

Ambalaje Paleti din carton si hartie

Paleti din carton si hartie

Elementul de rezistenta al paletului de carton este panoul ce are miezul în formă de fagure de hârtie. Acesta il face foarte uşor şi în acelaşi timp, este foarte solid avand o deosebita capacitate de încărcare.

   Este cea mai economica siStructura Fagure
  rentabila varianta de ambalare/transport/depozitare, deoarece, utilizand paleti cu greutate de 2 kg   se obtin capacitati de încărcare mari (100-2 000 kg).

            Avand o mare rezistenta la compresiune (chiar 40 t/m2) este un material solicitat pentru cele mai exigente cerinţe de ambalare şi fixare (produse voluminoase, grele sau fragile, componente de masini, motoare, electronice, aparate electrice, electrocasnice, sticlarie, etc).


Paletii din hartie pot avea suprafata de asezare din carton sau panou cu miez fagure şi reprezintă o alternativă economică şi ecologică a paletilor din plastic şi lemn.

Sunt complet reciclabili, biodegradabili si nu prezinta riscul infecţiilor sau infestarii cu ciuperci şi alti paraziţi, fiind ideali la transportul produselor alimentare.

Logo-ul dvs. precum si alte date privind expeditia, pot fi tipărite cu usurinta pe acestia.

Datorita structurii lor, pot absorbi şocurile, vibratiile si denivelarile, prevenind astfel deteriorarea produsului.
Lipsa cuielor, capselor si a colţurilor ascutite precum si, suprafata neteda, reprezinta o garanţie pentru o manipulare usoara si sigura.

Forma si marimea paletului pot fi adaptate tipului, formei si dimensiunilor produsului transportat.

Paletul din carton suporta aceeasi greutate ca cel din lemn, este mult mai ieftin, usor de depozitat, ocupa un volum mult mai mic si nu retine mirosul si umiditatea.

Ideal la transportul aerian,datorita greutatii reduse.

In cazul stivuirii paletilor cu marfa pe mai multe randuri, nu necesita placi intermediare de protectie.

Neavand elemente constructive standardizate, la cererea clientului, putem creşte capacitatea de încărcare a paletului.

 

Tags: